Inquiry
Form loading...
Ole tele o fesili masani e ono alia'e pe a fai ipu ipu poselela

Tala Fou

Ole tele o fesili masani e ono alia'e pe a fai ipu ipu poselela

2024-01-12

A oʻo i le pito i luma o le sone faʻafefe, i le va o le sone fana ma le sone faʻamafanafana, o le mamafa i totonu o le sone faʻafefe o loʻo i ai i se tulaga lelei laʻititi, ma o loʻo faʻaitiitia le siosiomaga; pe a o'o i le pito i tua o le sone fana, o le sone fana o loʻo i ai i se tulaga le lelei teisi, ma o le siosiomaga o loʻo faʻamaʻiina. Faʻaogaina talafeagai o le afi:

Pe o le suauu atoa e mu atoa o le a aʻafia ai le atemosifia kiln, aemaise lava le siosiomaga o le sone fana. O le mea lea, o le faʻaogaina talafeagai o le afi ma le faʻatonutonuina o le maualuga o le suauʻu afi o auala taua ia e pulea ai le atemosifia kiln. Pe a mu atoa le suauu, o vaega mu uma i totonu o le suauʻu e mafai ona faʻamaʻiina atoatoa i le ea, ma e leai ni fua C, CO, H2, CH4, ma isi mea faʻafefe i totonu o mea faʻafefe, faʻamautinoa le faʻaalia o se siosiomaga faʻamaʻi. . Pe a le atoatoa le mu o le suauu, o loʻo i ai ni fua C, CO, H2, CH4, ma isi mea o loʻo i totonu o mea faʻafefeteina, e mafua ai ona faʻaitiitia le ea o le umu.

Ina ia mautinoa le mu atoatoa o le suauu, e tatau ona gauai atu i vaega nei e tolu: ① faʻamautinoaina maeʻaeʻa ma tutusa le faʻafefiloi o le suauu ma le ea; ② faʻamautinoaina le lava o le ea ma faʻamautinoa le tele o le ea; ③ faʻamautinoaina o le faʻaogaina o le afi e faia i se vevela maualuga. E toʻatele tagata o loʻo manino e uiga i manatu faʻapitoa o le siosiomaga mautu mo oloa sima (e pei o ipu sima, seti lauti sima, ma isi), ae i galuega faatino, o le siosiomaga kiln e masani ona suia ma le le iloa ina ia foia ai nisi o faafitauli o le fana. O nei suiga e masani ona le amanaiaina. O fa'afitauli masani ia: Suia le fa'atele o le ea e fa'atuputeleina ai le vevela o nisi kamupani e fa'avavevave i taimi uma le saosaoa o le fana ma fa'apu'upu'u le taimi fa'atosina i le sailiga o le fa'ateleina o le gaosiga o le porcelain tasi-kiln. O le auala sili ona masani ona faʻaaogaina e le au faʻatautaia o le faʻateleina lea o le suauʻu, ae a maeʻa ona faʻateleina le suauʻu, o le fetuunaiga o le tuʻuina atu o le ea lona lua ma le fetuunaiga o le aofaʻi atoa o le ea lona lua e masani ona le faia i le taimi, mafua ai. le ea afi e sui mai se atemosifia faʻamaʻiina i se atemosifia faʻaitiitia. Suia le siosiomaga o le sone faʻamafanafana e faʻafeiloaʻi ai faaletonu Ina ia faʻaitiitia le vevela o le pito i tua o le sone faʻamafanafana, o nisi tagata faʻatautaia e faʻaitiitia le tatalaina o le faʻamalo, lea e aʻafia ai. le paleni o le mamafa o le kiln ma le tafe o le kasa, faʻavaivaia le atemosifia faʻamaʻi i totonu o le sone preheating. Le pulea lelei e mafai ona faigofie ona mafua ai le le lelei o le afi i luma o le umu, e oʻo atu ai i fesuiaiga i totonu o le ea. Suia o le ea malulu malulu e foia ai faaletonu i totonu o le sone maluluO lenei gaioiga e le gata ina aʻafia ai suiga i le atoa o le kiln pressure system ae e mafua ai foi suiga i le siosiomaga. .

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻateleina o le malulu malulu e mafai ona faigofie ona faʻanofoina le maualuga o le zero-pressure i le sone muamua, ma i le isi itu, o le zero-pressure surface o le a agai atu i le sone malulu, o ia mea uma e mafai ona suia ai le siosiomaga. Ina ia faʻamautuina le mamafa, e tatau ona fetuunai le tatalaina o le ea vevela vevela e fetaui lelei e faapaleni ai le kesi ma tafe mai fafo o le kiln atoa ma faʻamautu le maualuga o le zero-pressure.